OM: produžetak na vidiku za Leonarda Balerdija

OM: ogroman rant Leonarda Balerdija i Žan-Luja Gaseta

Često kritikovan od strane svojih pristalica od dolaska u Canebière iz Borusije Dortmund u leto 2020. godine, Leonardo Balerdi konačno izgleda dovodi sve u dogovor u Marseju. Ako je njegov tim naizmenično bio topla i hladna tokom cele sezone, argentinski odbrambeni igrač je bio jedno od velikih zadovoljenja ove sezone (42 nastupa uključujući 40 startova za 2 gola TTC). Još dve godine do isteka ugovora sa OM- om, 25-godišnjak je na prekretnici u karijeri i uživa dobar rejting na tržištu.

Međutim, čini se da je budućnost Leonarda Balerdija dobro i istinski napisana na Olimpique de Marseille. Prema RMC Sport, glavni igrač koji je zabrinut je u poodmaklim razgovorima sa svojim menadžmentom, više nego zadovoljan svojim učinkom, za dvogodišnji produžetak ugovora praćen značajnim povećanjem plata. Pored toga, Leonardo Balerdi je izgleda zaveden idejom da igra pod Robertom De Zerbijem, čiji je dolazak u OM neminovan.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.