Renes: Dva mlada igrača izazvala fatalnu nesreću

Renes: Dva mlada igrača izazvala fatalnu nesreću

Tužne vesti koje nam dolaze iz Bretanje i preciznije od Rena. U utorak, 18. juna, 50-godišnju ženu pregazila su dva tinejdžera u ranim večernjim satima u blizini tržnog centra Fransoa Miteran, u gradu Renu. Udarajući u zemlju i gubeći svest, ova žena je intubirana i prevezena u Univerzitetsku bolnicu Pontchaillou kao što je otkriveno The Telegram.

Dvoje mladih ljudi koji učestvuju su igrači iz trening centra Stade Rennais i bili su šokirani i psihički podržani od strane kluba posle ove nesreće. Žrtva, čije su prognoze opasne po život, konačno je preminula u ponedeljak, kako je izvestio regionalni dnevnik. Istraga za ubistvo iz nehata je u toku dok su testovi na alkohol i drogu bili negativni.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.