OGC Nice: Khéphren Thuram je dao zeleno svetlo Juventusu

OGC Nice: Khéphren Thuram je dao zeleno svetlo Juventusu

Khéphren Thuram je izabrao Juventus. Francuski vezni fudbaler, koji je trenutno zauzet timom ispod 23 godine uoči Olimpijskih igara, doneo je jasnu odluku o svojoj budućnosti. I zaista, on želi da se pridruži Juventusu, klubu u kojem je njegov otac Lilijan takođe igrao od 2001. do 2006. godine. Posle nekoliko sezona u majici Nice, Thuram smatra da je vreme da napravi korak napred u svojoj karijeri i identifikovao je projekat Juventusa kao savršeno okruženje za nastavak njegovog rasta.

Kao što je preneto u današnjem izdanju Tuttosport, Juventus radi na postizanju dogovora sa OGC Nice. On je već stavio do zna da želi da obnovi ugovor koji ističe u junu 2025. godine, a potom se pridružio Juventusu uz naknadu od oko 20 miliona evra. Cilj Kristijana Đuntolija je, međutim, da još više smanji zahtev francuskog kluba, možda uključivanjem i obeštećenja. U ovom trenutku, najverovatnije imena su Moïse Kean, Arkadiusz Milik ili mladi Joseph Nonge Boende.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.