Stade Brestois: Postignut dogovor sa RC Objektivom za Žulijena Le Kardinala

Stade Brestois: Postignut dogovor sa RC Objektivom za Žulijena Le Kardinala

Pozajmljen Stade Brestois prošle sezone, francuski centralni odbrambeni igrač Žulijen Le Kardinal biće trajno prebačen u Bretanje. Zaista, prema našim informacijama, RC Lens i klub iz Bretona postigli su definitivan dogovor o transferu rodom iz Sen Brijea. Iznos transakcije iznosiće oko 2 miliona evra.

Prema našoj indiskreciji, nedostaje samo zeleno svetlo igrača da završi operaciju, koja je na pravom putu. Kao podsetnik, Žilijen Le Kardinal je odigrao 15 utakmica u dresu Stade Brestois. Njegovi nastupi su izgleda ubedili upravu Bretona, rešenu da zadrži neke igrače velikog epa za sledeću godinu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.