Monako: Malamin Efekele pozajmljen Briž

Monako: Malamin Efekele pozajmljen Briž

Pozajmljen prošlog januara Cercle Bruggeu, monegaski grumen Malamine Efekele je uspeo da odigra svoje prve minute igranja sa satelitskim klubom AS Monaka. Bivši francuski U20 internacionalac je čak iskoristio priliku da postigne svoj prvi profesionalni gol protiv Genka prošlog maja u ligi.

Prema ugovoru do juna 2026, Efekele će moći da nastavi svoj napredak na Cercleu. Prema našim informacijama, on je na pozajmici dodatnu sezonu u Belgiji. On će moći da učestvuje u Cercle-ovom povratku na Evropski kup (4. u poslednjem prvenstvu i kvalifikovao se za preliminarne runde Lige Evropa protiv Kilmarnoka).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.