AS Monaka: Breel Embolo reaguje na glasine Bajern Minhena

AS Monaka: Breel Embolo reaguje na glasine Bajern Minhena

Bril Embolo se vratio takmičenju na kraju sezone pošto mu je pukao krucijalni ligament. Napadač je uspeo da dobije malo vremena za igru u Ligi 1 pre nego što je napao Evro sa Švajcarskom gde je već postigao gol (protiv Mađarske). Hoжemo li ga ponovo videti na Steni na jesen? Ništa manje nije sigurno jer se njegovo ime vraća u Bajern Minhen već nekoliko dana, što je otkriveno Nebeski sport u Nemačkoj. Ovaj 27-godišnjak je iskoristio konferenciju za medije da prokomentariše vest koja ga okružuje, i brzo evakuisao tu temu, pošto je već 6 godina igrao u Bundesligi između Šalkea 04 i Borusije Mönchengladbach.

„Nadam se da ćete razumeti da ne mogu ništa da kažem o tome, iz poštovanja prema svom klubu i iz poštovanja prema FK Bajern. To je sjajan klub, naravno. (…) Poznajem Liroja (Sané), Dayot (Upamecano), Leona (Goretzka) i Choupo (Eric Maxim Choupo-Moting) veoma dobro. To je klub koji gledam u subotu ili nedelju. Ali ne razmišljam o tome i ne želim to da komentarišem. (…) Bundesliga je uzbudljiva liga, tamo sam proveo šest sjajnih godina. Moja deca su rođena tamo. Poznajem dva sjajna kluba: Šalkea, naravno, sa svojih 60.000 navijača, i Borusiju Mönchengladbach, gde sam se osećao veoma prijatno i gde sam se bolje provela. (…) Nikad se ne zna (…), ako postane tema, moraće da se proučava.“ kaže pre nego što je potvrdio da je „Veoma srećan u Monaku.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.