Mančester junajted želi da kupi veznog igrača PSŽ-a!

Mančester junajted: Erik deset Hag ponovo obračunava sa novinarima

Prozor letnjeg transfera je u ovom trenutku trom. Nervni slom koji se može objasniti iz nekoliko razloga. Pored međunarodnih takmičenja koja neminovno odlažu odluke igrača koji su svoju budućnost stavili na čekanje, Francuska je takođe pogođena neizvesnošću TV prava. Iz svih ovih razloga i drugih, prozor za prenos nije pokrenut. Međutim, obećava nam eksplozivne naredne nedelje sa transakcijama na svim stranama. Počeci takvog scenarija potvrđeni su glasinama koje su poslednjih dana počele da kruže Evropom. U ovom trenutku, PSG je pošteđen ovih glasina.

Na kraju zanimljive sezone za prvog Luisa Enrikea na klupi, glavni klub je uprkos tome ostao bez Kajlijana Mbapea, što je već nekoliko meseci potvrđeno. Pored ovog planiranog besplatnog transfera, Pariz je miran. Osim dolaska Matveja Safonova koji je siguran u svoju snagu, i koji je u utorak poslao poruku Đanluiđiju Donnarummi, glavni klub se nije raspao i prilično je pošteđen glasina. Čak i da je tako Nebeski sportovi dao informacije koje bi mogle da otključaju novu sapunicu narednog leta. Britanski mediji ovog utorka tvrde da engleski klub gleda u Manuela Ugartea.

Mančester junajted je sav u manuelu Ugarteu!

I to ne bilo koji klub. I zaista, prema rečima naših kolega preko Lamanša, Mančester junajted traži veznog igrača koji će ojačati sledeće sezone. Kao rezultat toga, ime Urugvajac iz PSG-a je u dobrim knjigama Crvenih đavola. U ovom trenutku engleski mediji ne navode da li je 23-godišnjak prioritet mančesterskog kluba na ovoj poziciji. Ipak, ovaj drugi objašnjava da je Ugarte profil koji prati bord poslednjeg osvajača FA kupa. Regrutovan prošlog leta od strane Pari Sen Žermena za 60 miliona evra, bivši igrač Sporting CP je imao mešovitu sezonu.

Impresivan u svojoj sposobnosti da oporavi lopte i krene u bitku, Ugarte je brzo usvojen od strane pariskih navijača. Starter tokom prvih meseci mandata Luisa Enrikea, Urugvajac je postepeno gubio mesto posle dolaska Vorena Zair-Emerija, meteorskog uspona na vlast Vitinja i preferencije španskog trenera za Fabijana Ruiza. Odlazak bi stoga mogao da mu omogući da bude starter u velikom klubu u Engleskoj. PSŽ bi potom mogao da povrati lepu sumu novca za igrača pod ugovorom do 2028. godine sa kapitalnim klubom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.