Saint-Etienne: stvari se pomeraju za Aimen Moueffek

Saint-Etienne: stvari se pomeraju za Aimen Moueffek

Veliki arhitekta uspona Sent-Etjena u Ligu 1, vezni fudbaler Ajmen Mufek nalazi se na prekretnici u karijeri. U 23. godini marokanski internacionalac je potvrdio sve nade koje su mu polagane i stekao doslednost. Do te mere da sam veoma priželjkivani igrač na transfer tržištu.

Prema našim informacijama, svestrani vezni igrač, kome ugovor ističe krajem meseca, uskoro će se sastati sa svojim menadžerima kako bi se snabdeo svojom budućnošću. Aïmen Moueffek nije protiv produžetka avanture sa Zelenima i nastavka njegovog napretka u Ligi 1. Ali on već ima desetak ponuda na stolu i ovaj sledeći sastanak će biti odlučujući za njegovu budućnost. Ali ASSE ima sredstva da ga ubedi da ostane.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.