OM: Otkriven iznos operacije Ilijana Ndiajea u Evertonu

OM: Otkriven iznos operacije Ilijana Ndiajea u Evertonu

Samo je pitanje sata kada жe Iliman Ndiaye ode. Napadački vezni fudbaler Olimpike de Marsej potpisaće sa Evertonom, prema našim informacijama. Potpuni sporazum je blizu dovršaja. Ostalo je još samo nekoliko detalja pre nego što 24-godišnjak odleti da se pridruži klubu iz Liverpula, samo godinu dana po dolasku u Provansu.

Regrutovan za skoro 20 miliona evra, Senegalac će napustiti OM na ček od 18,5 miliona evra prema našim informacijama, sa 2,5 miliona evra u bonusima. Lideri Olimpijakosa su stoga blizu zaključivanja velike prodaje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.