Lil daje vesti o Nabilu Bentalebu

Lil: Nabil Bentaleb se razboleo i hospitalizovan

Vest je ohladila krv pristalica LOSC-a 19. Klub sa severa potvrdio je da je njegov vezni fudbaler Nabil Bentaleb doživeo veliku bolest i da je hospitalizovan u Univerzitetskoj bolnici u Lilu. Večeras su Doguesi saopštili vest o bivšem igraču Anžea.

«Hospitalizovan od prošlog utorka u Univerzitetskoj bolnici u Lilu, Nabil Bentaleb je od tada obavio nekoliko pregleda i zdravstvenih pregleda koji su bili uverljivi. Vezni fudbaler LOSC-a još uvek je na posmatranju u bolnici, ali bi mogao da se vrati kući tokom nedelje. Klub je oduševljen ovom uverljivom vest da je danas u stanju da komunicira i da će prirodno nastaviti da daje svu svoju podršku u ovom iskušenju, Nabilu i njegovim najbližima. LOSC i Nabil bi želeli da se zahvale svima koji su pokazali toliko izraza podrške„, navodi se u saopštenju LOSC-a.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.