Pape Gueye najavio odlazak iz OM-a

Pape Gueye najavio odlazak iz OM-a

Na kraju ugovora sa Olimpique de Marseille, Pape Gueye (25 godina) neće nastaviti avanturu u bojama Marseja. Na svojim društvenim mrežama, vezni fudbaler Senegalca je ovu vest učinio zvaničnom tako što je postavio dug oproštajni video uz poruku: „Hvala i zbogom Marseju“.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Pape Gueye (@p.gueye24)

Stigao u OM u julu 2020. godine, bivši igrač HAC-a i Sevilje sada je slobodan da potpiše sa klubom koji želi. Nedavno su neke glasine pominjale njegovo ime na strani Viljareala, gde izvesni Marselino oficira. Tokom boravka u Marseju, Gueje – koji je imao kontradiktorno iskustvo – postigao je 5 golova i isporučio 3 asistencije na 115 utakmica.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.