Žan-Eudes Aholu stiže u Anže

Žan-Eudes Aholu stiže u Anže

Na kraju ugovora sa Strazburom, Žan-Eudes Aholu (30 godina) napušta Alzas i zvanično se pridružuje Anžeru, upravo unapređenom u L1. „Anže SCO je postigao dogovor sa RC Strazburom o transferu defanzivnog veznog igrača Žan-Eudesa Aholua. Sa 147 utakmica Lige 1 i 35 utakmica Lige 2 na njegovu zaslugu, on je pravi iskusan igrač koji dolazi da ojača redove Anžea“.– navodi se u saopštenju kluba Anže.

Treniran u Lilu, defanzivni vezni fudbaler Slonovače prihvatiće novi izazov posle nekoliko iskustava u Francuskoj, bilo da je na strani Orleana, Sent-Etjena ili Monaka. To mu je prilika i da pronađe vreme za igru posle teške prošle sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.