Lil: Nabil Bentaleb se razboleo i hospitalizovan

Lil: Nabil Bentaleb se razboleo i hospitalizovan

Vest je kružila alžirskim medijima. Upravo je potvrđeno od strane LOSC-a. Vezni fudbaler Nabil Bentaleb (29 godina) juče je bio žrtva nelagodnosti. On je trenutno hospitalizovan u gradu na severu.

«LOSC obaveštava da je Nabil Bentaleb bio žrtva nelagodnosti u utorak uveče, 18. Igrač je odmah zbrinut i upućen na hospitalizaciju u Univerzitetskoj bolnici u Lilu. LOSC pruža podršku Nabilu što je više moguće u ovom iskušenju i pruža mu punu podršku. Klub takođe poziva na najbolje poštovanje privatnosti svog igrača„, navodi se u saopštenju LOSC-a.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.