Merkato OL: Aleksandar Lakazet doneo odluku!

OL - Monako: zvanične postave

Vraćajući se u Olimpik Lionnais 2022. posle pet godina izgnanstva u Engleskoj (Arsenal), Aleksandar Lakazet je napravio više od pobedničkog povratka na domaće tlo. Autor 46 golova u Ligi 1 u poslednje dve sezone, General je sam nosio napad Les Gonesa. Međutim, uprkos tome što je ugovor trajeo do 2025. godine, 33-godišnji napadač je ostavio sumnju u svoju budućnost.

«Moj poslednji meč za OL? Biće to moja poslednja utakmica u sezoni, ali poslednju utakmicu sa Lionom, iskreno, ne znam. Nije ni vreme ni mesto, razmisliću o tome u junu.„, rekao je on 24. maja, neposredno pred finale Kupe de Fransa protiv PSG. Od tada se činilo da se pojavljuje trend odlaska. Ekskluzivno smo otkrili da su lideri saudijskog kluba Al Kadisija otputovali u glavni grad Galija kako bi finalizovali dolazak Francuza.

Lakazet će igrati na Evropskom kupu sa OL

U to vreme, odlazak Lakazeta, koji je već postigao ugovorni ugovor sa klubom koji je promovisan u SPL, jasno je isključen od strane OL savršeno svestan mogućnosti da napravi zanimljivu prodaju sa 33-godišnjim igračem. Sa svoje strane, Lakazet je takođe imao priliku da potpiše poslednji veoma veliki ugovor u karijeri. Veиeras Tim takođe se pominje neto godišnja plata od 15 miliona evra za dve godine.

Međutim, dnevnik uverava da je Lakazet konačno odlučio da ispoštuje poslednju godinu ugovora sa OL-om i da sa svojim timom igra na Evropskom kupu. U vreme kada je Rayan Cherki na izlasku (PSG je nedavno dao ponudu od 15 miliona €), Les Gones neće dopunjati svoju kasu, ali oni drže svoj broj 1 napadačku imovinu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.