PSG pazi na Viniciusa Juniora

PSG pazi na Viniciusa Juniora

Siroče Kajlijana Mbapea od sledeće sezone, PSŽ traži novog jakog čoveka koji će predvoditi njegov napad uz Ousmanea Dembelea i Bredlija Barkola. Neuspehom u slučaju Khvicha Kvaratskhelia, glavni klub gleda u svim pravcima, posebno na strani Real Madrida.

„PSG gleda u Viniciusa“ Mohamed Bouhafsi je rekao veиeras na talasima. RMC Sport. Brazilac bi u konkurenciji sa Mbapeom sledeće sezone bio prirodni naslednik Francuza. Igrač bi ipak pristao da napusti „Kaza Blanku“, i pronađe zajednički jezik sa Parižanima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.