PSG: Marko Asensio preneo tužne vesti

PSG: Marko Asensio preneo tužne vesti

Već odsutan sa Evra sa La Rojom, pošto nije uspeo da ubedi španskog trenera Luisa de la Fuentea, Marko Asensio prolazi kroz teške trenutke. Pored ovog odsustva iz selekcije u kojoj je bio nesporan ne tako davno, prolazi i kroz razdvajanje.

Igrač je na svojim društvenim mrežama objavio da je okončao vezu sa suprugom Sandrom Garal, uticajnom i preduzetnom, sa kojom je u vezi od 2018. godine. „Vrlo skoro, i posle nekog vremena razmišljanja, Sandra i ja smo odlučili zajedničkim dogovorom da okončamo naš brak. To su bile divne godine i želim javno da se zahvalim Sandri na svemu što sam doživela pored nje. Ona će uvek imati mesto u mom srcu kao veoma posebna osoba, koja mi je pružila mnogo i sa kojom sam imala zadovoljstvo da podelim važan trenutak u svom životu.“, napisao je bivši čovek Real Madrida na svoj račun Instagram.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.