AS Monako još uvek daleko od toga da je kompletirao Žorž Mikautadze

Metz-Rennes: Sudija poziva da se povuče Crveni karton Mikautadzea

Žorž Mikautadze je napadač kojeg svi otimaju na početku transfer prozora! Mora se reći da će, ako sada definitivno pripada Mecu, gruzijski internacionalni napadač, koji će sa svojom zemljom igrati na Euro u Nemačkoj, ostati u Francuskoj, ali neće igrati u antehamberu elite kako je priznao grofu Geo tim. „Ostaću u Francuskoj, ali još uvek ne poznajem klub. To će uskoro biti jasno.“ Iza kulisa, bitka besni oko efemernog napadača Ajaksa Amsterdama kako smo vam otkrili pre nekoliko dana.

Osim PSG-a, ne postoji klub iz L1 koji nije razmišljao o obezbeđivanju usluga kralja Džordža. Međutim, zahtevi igrača za platom, kao i naknada za transfer koju traži klub iz Mozela ohladili su mnoge muke. Počevši od OM-a koji su otišli na druge puteve. Toliko da je ostalo samo nekolicina klubova koji se nadaju da će oteti veliku nagradu.

Monako veoma dobro plasiran, ali nije garantovano da će pobediti na tenderu

AS Monako je očigledno jedan od najzainteresovanijih klubova i čak jedan od najzgodnijih u pokušaju da otme čoveka sa 13 golova na 20 L1 mečeva. Klub iz Roka želi da ga učini prirodnim naslednikom Visama Bena Jedera koji je upravo napustio Kneževinu posle pet sezona u ASM-u. Ako je zaista došlo do razgovora između predstavnika igrača i Tijaga Skura, dogovor još uvek nije postignut. Mikautadze očigledno nije bezosećajan prema čarima Kneževine i njegovog fudbalskog kluba.

Ako ga sportski projekat sa Ligom šampiona na nišanu privuče, još uvek nije doneo odluku kako je želeo da objasni večeras putem Instagram priče reagujući na članak Tim što je ukazivalo da je izabrao AS Monako. „Zdravo svima, malo informacija o mom transferu. Još uvek nisam doneo odluku o svom budućem klubu, rado ću saopštiti svoju odluku. Hvala svima“ Poricanje u doglednoj formi je neophodno, pogotovo što je nekoliko klubova još uvek u trci da otme napadača Meca.

Rennes i Lens počinju sa veoma dugog puta, OL napreduju sa svojim pionima

Prema našim informacijama, Stade Rennais voli profil igrača, počevši od Frederika Masare, novog jakog čoveka prozora transfer kluba iz Bretona. RC Lens je takođe tu ali kreće od mnogo daljih leđa (RCL mora da skrati pre nego što bude u mogućnosti da kupuje), ali želi da veruje u svoje šanse pod podsticajem Pjera Dreosija koji savršeno poznaje igrača od kada je radio sa njim u Mecu. Kako smo objasnili prošle nedelje, Olimpika Lionnais bi u Mikautadzeu videla idealnu zamenu za Aleksandra Lakazeta, koji odlazi u Saudijsku Arabiju.

Gde će Žorž Mikautadze potpisati sledeće sezone?
Generisanje slike koja je u toku

Prema našim informacijama, klub iz Rone je čak odlučio da napreduje tako što je ponudio veliku platu igraču, uprkos avetu DNCG- a. Dovoljno da rodom… Lion želi da ostavi što više otvorenih vrata, posebno sa Evrom koji će početi brzo. Narednih nekoliko dana /nedelja biće epski za igrača koji je na raskrsnici i koji će morati da pronađe idealan klub koji će iskaliti svoje kvalitete na najvišem nivou.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.