Ajaks i Mec: Žorž Mikautadze negira da je doneo odluku

Ajaks i Mec: Žorž Mikautadze negira da je doneo odluku

Uprkos informacijama naših kolega iz Tim, nije došlo do značajnog napretka u poslednjih nekoliko sati između AS Monaka i Žorž Mikautadze prema našim informacijama. Gruzijski igrač ceni interesovanje Monaka i vidi sebe kako igra tamo u bliskoj budućnosti. Razgovori o platama sa Tijagom Skurom su se odigrali u poslednje vreme ali nije bilo dogovora i još uvek nije napravljen konačan izbor igrača Ajaksa na pozajmici u Mecu. OL, Rennes i Lens još uvek imaju svoje šanse.

Nekoliko minuta nakon objavljivanja članka od strane Tim, 23-godišnji napadač je brzo demantovao u priči na svom Instagram nalogu: „Zdravo svima, malo informacija o mom transferu. Još uvek nisam doneo odluku o svom budućem klubu, rado ću saopštiti svoju odluku. Hvala svima“Objasnio je Mikautadze u utorak. Ostaje još da se uradi sve u trci za njegov potpis.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.