DNCG daje uslugu OL-u

OL u stopama igrača Napolija?

Kao i svi profesionalni klubovi u francuskom fudbalu, Olimpique Lyonnais je imao sastanak sa DNCG, pas čuvarom francuskog fudbala. I ovaj ključni sastanak pre nego što je prozor transfera zakazan za ovu sredu u 12 sati u Parizu. Ali Tim objavljuje da je DNCG predložio Roni da odloži ovaj intervju za kraj meseca.

Da bi objasnio ovu malu uslugu, dnevnik ukazuje na to da DNCG radije čeka da OL završi svoje trenutne završne reči, tačnije prodaju LDLC Arene Žan-Mišel Aulasu (za 160 miliona evra) i prodaju ženske franšize Reign (u zamenu za 53 miliona evra), kako bi klub Džona Tekstora mogao da predstavi konkretan budžet, a ne prognoze.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.