PSG: kraj imbroglija za Matveja Safonova

PSG: kraj imbroglija za Matveja Safonova

Očekivano kao budući regrut Pari Sen Žermena koji će se takmičiti sa Đanluiđi donnarummom za mesto golmana, Matvej Safonov (25 godina) je imao turbulentnih poslednjih nekoliko dana. U sukobu sa bivšom devojkom oko duga za održavanje od 660.000 evra koji treba da se izmiri, ruski golman FK Krasnodar nije mogao da napusti rusko tlo dok mu dug ne bude vraćen.

Situacija je konačno rešena, tvrde novinar Ivan Karpov i Sport-Express. Tako se igrač oslobodio ove sume koja je mogla da okonča njegov transfer u Pari Sen Žermen. Sada, potpisivanje njegovog 5-godišnjeg ugovora i suma od 20 miliona evra izgleda neminovno kao formalizacija ovog dosijea koji se odugovlači već duže vreme.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.