LOSC: prvi profesionalni ugovor za Ramzesa Imbonda

Liga 1: TV raspored za 33. meč

LOSC je izgubio Paula Fonseku, ali je vratio Bruna Dženesija na klupu. Francuski trener je posebno izabran zbog sposobnosti da razvija mlade igrače. I to je dobro, trebalo bi da ima neke na raspolaganju, pošto klub sa severa ima efikasan trening centar.

Prema našim informacijama, Dogues će uskoro potpisati prvi profesionalni ugovor mladog Ramzesa Imbondoa. Rođen u maju 2007, a samim tim i 17 godina, stigao je 2022. u trening centar Lila, a igra kao centralni odbrambeni igrač.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.