Stiven Džerard stiže u Stade Rennais

Rennes je napravio jak odlazak zvanično

Stade Rennais interno menja lice. Odlaskom sportskog direktora Florijana Maurisija u Nici, klub iz Bretona je odlučio da veruje Frederiku Masari da će ga zameniti. Bivšem menadžeru AC Milana posao će biti prekinut, a već je došlo do pomeranja.

I zaista, mladi Stiven Džerard Gaote potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa Stade Rennais, izjavio je Petar Petrov, evropski skaut. Ovaj 16-godišnjak je prethodno igrao sa rezervnim timom Levski Sofije u Bugarskoj. Desni pobednik će se u početku pridružiti SRFC U19s, pre nego što možda iskusi sudbinu kao Eduardo Camavinga ili Ousmane Dembélé.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.