Danijel Riolo poziva na odlazak Vinsenta Labruna

Trofeji UNFP 2024: Vinsent Labrune traži od Kajlijan Mbapea da se vrati u Ligu 1

Tema TV prava je vruća tema za LFP. Neuspesi u ovom slučaju se množe i nazire se katastrofalan scenario. Ovo loše upravljanje predsednikom LFP-a Vinsentom Labrunom mora da bude bolje od njega, smatra kolumnista Danijel Riolo. Ovaj drugi poziva na odlazak bivšeg predsednika OM.

„Mislim da mora da ide jer sa toliko promašaja ne možete da ostanete. Sve je bazirao na uspehu ovog poziva na tendere, što je trebalo da bude struktura da ostane na čelu Lige 20 godina. Na kraju, nema niиega. Kažem vam danas: ako ode, francuski fudbal može biti spasen. Ako ode, Kanal će se vratiti da sedne za pregovarački sto.“, objasnio je Danijel Riolo mikrofonu RMC Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.