LOSC oklopio njihov grumen Ayyoub Bouaddi!

LOSC: Ayyoub Bouaddi je blokiran produžetkom

LOSC zna kako da trenira neke velike talente. Pored Edena Hazarda pre nekoliko godina, Doguesi izgleda imaju još jednu pukotinu u svojim redovima u osobi Leni Joro. Samo 18 godina, centralni odbrambeni igrač je svojim talentom ove sezone isprskao Ligu 1. U svojoj senci, Ayyoub Bouaddi je takođe bio impresivan. Mladi 16-godišnji vezni igrač, Franko-Marokanac je napravio sebi mesto u ekipi Paula Fonseke i odigrao je 18 utakmica sa klubom sa severa tokom sezone koja se upravo završila. Prema ugovoru do 2026. godine, produžetak ugovora je nužno bio u diskusijama između klana igrača i Lila.

Kako smo vam ekskluzivno otkrili pre nekoliko dana, sve je bilo vezano osim jednog detalja: trajanja produženja zakupa. LOSC je želeo da doda dve godine svom ugovoru, igrač je želeo samo godinu dana. Ovog ponedeljka, perspektivni vezni igrač je bio taj koji je dobio svoj slučaj kada je Lil najavio produžetak do 2027. Najmlađi igrač u istoriji evropskih kupova i najmlađi igrač koji je igrao u Ligi 1 u 21. veku, Bouaddi je u ponedeljak na zvaničnom sajtu kluba izrazio radost: „Ponosan sam i srećan što mogu da nastavim avanturu sa LOSC-om, mojim trening klubom, onim koji mi je dao šansu i omogućio mi da debitujem profesionalno. Moje ambicije za sledeću sezonu? Da damo sve da ostvarimo ciljeve kluba i učinimo naše pristalice ponosnim“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.