Shakhtar Donetsk vodi OL na sud

Shakhtar Donetsk vodi OL na sud

Posle rata u Ukrajini koji je počeo u februaru 2022. godine, Šakhtar Donetsk je video nekoliko igrača kako odlaze u druge timove posle pravila FIFA koje olakšava odlazak ruskih i ukrajinskih igrača. To je omogućilo Totenhemu da slobodno regrutuje Manora Solomona ili Olimpka Lionnaisa da besplatno pozajmi Tetê (24 godine).

Kritikovanje ponašanja Spursa zbog TelegrafSerhiy Palkin je govorio o pravnoj bici sa Les Gones: „Prekinuli smo sve pregovore sa Totenhemom. Fokusirani smo na suđenje protiv Liona, videćemo rezultat i posle toga ćemo doneti odluku o merama koje ćemo preduzeti protiv Totenhema“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.