Stade Rennais najavila dolazak Frederika Masare

Stade Rennais: ko je Frédéric Massara, budući sportski direktor Rena?

Florijan Moris je otišao u OGC Nica, Stade Rennais je brzo pronašao svoju zamenu. Kao što je i najavljeno, u njemu je bivši menadžer AC Milana Frederik Masara.

„Frederik Masara se pridružuje Stade Rennais F.C. kao sportski direktor iz sezone 2024/2025. Frederik Masara ima bogatu pozadinu. Franko-Italijan, rođen u Torinu, u Italiji, prvi put je igrao kao profesionalni igrač i odigrao je više od 450 utakmica. (…) Ovo imenovanje je deo ciklusa snažnih ulaganja u dugoročni razvoj kluba, oko njegove dve velike osovine: vodeće sportske ambicije profesionalnog tima i trening centra koji je priznat kao jedan od najuspešnijih u Evropi“.– navodi se u saopštenju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.