Žorž Mikautadze zna gde će igrati sledeće sezone

Disciplina: Odluke su se svodile na Mikautadzea i incidente Trojes-VA

Autor 13 golova i 4 asistencije na 20 utakmica Lige 1, Žorž Mikautadze je dozvolio Mecu da sanja do kraja. Ako grenati konačno izgube u plej-ofu protiv Sent-Etjena, uspeli su da računaju na 23-godišnjeg centarfora, autora gromoglasnog povratka u januaru u Lorejn. Mec neće zadržati gruzijskog napadača zbog silaska u Ligu 2, a pogotovo zbog klubova koji su zainteresovani za njegove usluge.

Štaviše, rodom iz Liona je potvrdio da će ostati u Francuskoj sledeće sezone sa računom X Geo Tima. „Ostaću u Francuskoj ali još uvek ne poznajem klub. To će uskoro biti jasno.“rekao je. Renes, Lion i Marsej su na tragu gruzijskom internacionalu (25 kapica), koji je juče postigao gol sa svojim nacionalnim timom protiv Crne Gore.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.