OGC Nice: Franck Haise upotpunjao svoje osoblje novim dolaskom

RC Lens: Oproštajna poruka Franka Haisea njegovim igračima

Mnogo je kretanja u ovom mesecu juna što se tiče trenera Lige 1. U Lensu kao glavni trener od 2020. godine, Franck Haise je izabrao da se pridruži OGC Nice. Vreme je da sastavimo njegovo osoblje sa Aigloncima. Za poziciju trenera golmana, Nica će dočekati Stéphane Cassard, piše list Tim.

U Strazburu tokom poslednjih sezona (2020-2024), Stéphane Cassard je bio na kraju ugovora sa alzaškim klubom. On će zameniti Jarkka Tuomistoa, koji je prošlog leta doputovao sa Frančeskom Fariolijem. Očekuje se i da Nica promeni trenera golmana zaduženog za trening centar Lionela Leticija, koji je sa Aigloncima od 2012. i kraja igračke karijere.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.