Santi Kazorla otvara vrata povratku u Arsenal

Santi Kazorla otvara vrata povratku u Arsenal

Dragi navijači Arsenala tokom svog boravka na stadionu Emirata između 2012. i 2018. godine, Santi Kazorla se sada sprema za borbu sa svojim klubom Real Oviedom za mesto u španskoj prvoj diviziji sledeće godine… Pre nego što si razmišljao da se penzionišeš ovog leta? Sa 39 godina Iberijan već razmišlja o promeni karijere i nema nameru da podvlače definitivnu crtu pod svetom fudbala. U tom smislu, rodom iz Llanera je potvrdio da je nedavno razgovarao sa bivšim saigračem, a sada trenerom Arsenala Mikelom Artetom, sa stavom da se pridruži svom stručnom štabu.

„Imam veoma posebnu naklonost prema Arsenalu. Tamo sam provela šest divnih godina i znam koliko me tamo svi vole. Naravno, imao sam sreće da podelim garderobu sa Mikelom Artetom, a sada je on menadžer. Razgovarali smo o mogućnosti da se pridružimo njegovom osoblju. Ali za sada, fokusiran sam samo na doprinos ovom klubu, Oviedu, i nastavljam da uživam u fudbalu kao igrač. Onda ćemo videti šta budućnost nosi za mene. Jasno je da je Arsenal klub koji mi je uvek ostavio otvorena vrata da se vratim“., izrazio je bivši Guner. Poruka je proљla.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.