Prava žrtva dolaska Kajlijana Mbapea u Real Madrid

PSG: Kajlijan Mbape odustao od enigmatičnog odgovora o svom budućem klubu

Ceo Madrid sada čeka da ga vidi kako obuče ovu prelepu belu košulju. Posle Evrosa, Bondynois će biti zvanično predstavljen kao novi igrač Real Madrida, a debitovaće u La Ligi u avgustu. Međutim, vrlo je verovatno da se već može videti na delu tokom prijateljskih mečeva Real Madrida, koji će igrati na Turneji fudbalskih šampiona, prijateljskom turniru sa okršajima protiv AC Milana, Barse i Čelsija na severnoameričkom tlu. Baš kao što će se Anćelotina ekipa suočiti sa Atalantom u Super kupu Evrope.

Dolazak Mbapea logično neće usrećiti sve u Madridu, pošto će zaostajati u startnoj postavi. Rodrigo je tako favorit da napusti jedanaest italijanskog trenera, dok su igrači poput Brahima Dijaza takođe mogli da vide da im je vreme igranja skraćeno. Ali kao što je naznačeno ACE, postoji još jedan igrač koji je nesrećan posle potpisivanja Mbapea. I ne igra u Madridu…

Nije mrtav, ali…

To je Erling Haaland. Zaista, Norvežanin se nadao da će se pridružiti Madridu u bliskoj budućnosti. Već je bilo razgovora u tom pravcu sa rukovodstvom Merenguea. Ali dolazak Mbapea logično komplikuje stvari i tone, trenutno, snove zvezde Mančester sitija. Vrata nisu potpuno zatvorena, jasno je da nisu, ali potpis nordijskog kiborga nije prioritet. Pogotovo što lideri Madrida ne žele da dignu u vazduh svoj račun za plate.

Podseća se da napadač Sitizena ima puštenu klauzulu od oko 200 miliona evra za klubove koji nisu iz Premijer lige, a koja će biti aktivirana ovog leta. I to je ono što plaši mankunske vođe, koje žele da produže broj 9 i dignu u vazduh ovu klauzulu. Ali, za sada mogu da budu uvereni: Real Madrid neće ništa pokušati…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.