Arsenal: Vilijam Saliba sudi o svom napretku

Arsenal: Vilijam Saliba sudi o svom napretku

Snažan čovek najbolje odbrane u Premijer ligi, Vilijam Saliba je postao ključni igrač Arsenala (29 golova je priznao). Ovaj 23-godišnjak je ove sezone načinio korak napred, a ocenjivao je i njegov napredak u kolonama Tim. Prema njegovim rečima, on je jedan od trojice najboljih odbrambenih igrača engleske lige.

„Mislim da sam u top 3, da. Zavrљili smo sa najboljom odbranom. Gledam mnogo mečeva. Ja sam skromna osoba ali prošle godine, kao i ove godine, u top 3 sam najboljih odbrambenih igrača.“rekao je. Sa Virdžilom Van Dijkom i Rubenom Dijasom, da li Francuz sada sedi na mestu velikana?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.