Lester najavio odlazak 3 igrača

Lester najavio odlazak 3 igrača

Krunisan šampionskom titulom, Lester Siti će naredne sezone igrati u Premijer ligi samo godinu dana pošto je prebačen u donji ešalon. U nameri da se takmiči sa engleskim gigantima, klub sa sedištem u Midlendu već preispituje svoj tim. Ako su „Lisice“ nedavno zvanično objavile produžetak ugovora Džejmija Vardija, pripremaju se, sa druge strane, da se rastanu sa 3 igrača: Markom Olbrajtonom, Kelečijem Iheanačom i Denisom Praetom.

„Lester Siti može da potvrdi da će trojica visokih profesionalaca napustiti fudbalski klub kada im u junu isteknu odgovarajući ugovori. Marc Olbrighton, Kelechi Iheanacho i Dennis Prat napuštaju King Power Stadion… Klub se zahvaljuje trojici igrača koji odlaze na doprinos tokom boravka u Lester Sitiju i žele im svaki uspeh u narednim fazama karijere“., navodi se u zvaničnom saopštenju engleskog kluba od petka.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.