Mančester junajted ima novi prioritet za post-Ten Hag eru

Mančester junajted: Erik deset Hag ponovo obračunava sa novinarima

Najavljen nekoliko nedelja po odlasku, Erik ten Hag bi uskoro mogao da napusti Mančester junajted. Imajte ovo na umu, direktori Crvenih đavola već rade na pronalaženju pravog profila ko će sedeti na klupi Mandžunijana umesto Batavijana. Nedavno je engleska štampa citirala nekoliko imena kao što su Tomas Frenk, Roberto De Zerbi, Tomas Tuhel i Maurisio Poketino, ali se pojavljuje novi favorit.

Zaista, prema poslednjim informacijama iz Dejli Mejl, Garet Sautgejt, koji se sprema da igra Euro 2024 sa Engleskom, glavna je meta Mandžuna. Međutim, 53-godišnji trener bi mogao da produži svoju avanturu sa „Tri lava“ i odbija, za sada, da razgovara o svojoj budućnosti. Kao rezultat toga, Ser Džim Retklif i INEOS će morati da sačekaju do sredine jula, posle Evra, da razgovaraju sa Sautgejtom, što još malo komplikuje proces.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.