Klub iz Premijer lige se pridružuje plesu za Aleksa Garsiju

Klub iz Premijer lige se pridružuje plesu za Aleksa Garsiju

Jedno od otkrovenja La Lige ove sezone sa širom javnošću, Aleks Garsija (26), impresionirao je Đironom. Očekuje se da će mnoge ponude stići ovog leta kako bi pokušali da ga navuju da napusti Kataloniju. Posle Bajer Leverkuzena Ksabija Alonsa, Premijer liga je ta koja bi ga zaobišla. Prema katalonskim novinama SportVest Hem je zainteresovan da potpiše igrača.

Sada treniran od strane Julena Lopetegija, profil Aleksa Garsije bi privukao Čekićare. Londonci su već poslali ponudu od 16 miliona evra, veću od ponude Bajera. Igrač bi zarađivao četiri miliona evra godišnje, što je jasno povećanje u odnosu na njegovu platu u Đironi. Ako njegov odlazak bude potvrđen, katalonski tim bi mogao da ostane bez jednog od svojih glavnih aduta. Prvi put u svojoj istoriji Đirona će naredne sezone igrati u Kupu Evrope.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.