Mančester junajted će pokrenuti velike poteze za Gončala Inácia

Mančester junajted će pokrenuti velike poteze za Gončala Inácia

Pošto Rafaela Varanea nema, Mančester junajted traži njegovu zamenu. „Crveni đavoli“ žele da regrutuju veliko ime u ovoj poziciji kako bi završili centralnu odbranu sa Lisandrom Martínezom. Da bi to uradili, Mandžunjani ciljaju odbrambenog igrača Sporting Portugala Gonzala Inácia. Autor XXL sezone sa portugalskim šampionom, portugalski internacionalac je već u 22. godini prešao 100 nastupa u ligi. Prema U Bola, Mančester junajted je spreman da plati ispustenu klauzulu igrača.

Njegova cena bi prema pisanju portugalskih medija bila 60 miliona evra. Već su napravljeni kontakti između dva kluba, a Mančester junajted se priprema da narednih dana da predlog kupovine. Englezi imaju dobar odnos sa lisabonskim klubom, što olakšava pregovore. Kristijano Ronaldo, Nani, Markos Rojo, Bruno Fernandeš, svi ovi igrači su došli iz Sportinga pre nego što su zaigrali za Junajted.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.