Predsednik Mančester sitija govorio o budućnosti Pepa Gvardiole

Predsednik Mančester sitija govorio o budućnosti Pepa Gvardiole

Posle osam sezona u klubu, Pep Gvardiola je osvojio svaki mogući trofej. Njegovi kvaliteti kao finog taktičara, u kombinaciji sa onima menadžera, udovoli upravi. Međutim, španskom treneru je ostalo još samo godinu dana ugovora sa Mančester sitijem. U svojoj tradicionalnoj smoti na kraju sezone, Kaldun Al Mubarak, predsednik kluba, pomenuo je ovu tačku.

„Teško je rečima reći šta je uradio za ovaj klub (…). Ova odluka o njegovoj budućnosti je uvek odluka koju donosimo zajedno, i ne sumnjam da ćemo naći, kao i uvek, pravo rešenje koje funkcioniše za Pepa i za nas“.– rekao je pristalicama svog tima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.