Grejem Poter u Brajtonu?

Grejem Poter u Brajtonu?

Roberto De Zerbi je otišao kao slobodan agent na kraju sezone, Brajton traži naslednika u ulozi trenera broj jedan. Dok se činilo da opcija Kijerana Mekena dobija na zamahu, trener Ipsvič Tauna potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa promovisanom stranom. Situacija koja bi gurnula Brajton da pogleda drugu aveniju.

Prema AtletikaGalebovi su navodno zainteresovani da vrate Grahama Potera na klupu. Slobodan od odlaska iz Čelsija u aprilu 2023. godine, upravljao je Brajtonom između 2019. i 2022. godine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.