Lester: Režiseri oštro kritikovali Enca Mareska

Čelsi: Prve reči Enca Mareske

Sada je i zvanično, Enco Mareska je novi trener Čelsija. Bivši menadžer Lestera potpisao je na pet godina, protiv čeka od 12 miliona evra. Klub koji je promovisan u Premijer ligu je uzeo u pitanje ovu odluku, a uslovi njegovog odlaska su ispoštovani, što je nagovestio i engleski tim na X.

S druge strane, „Lisice“ imaju gorak ukus u ustima zbog ovog odlaska. „S obzirom na obećavajuće temelje osnovane u njegovoj jedinoj sezoni zaduženoj za klub, klub je razočaran što je Enco u ovoj fazi odlučio da više ne želi da bude deo naše vizije“, klub je komunicirao.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.