Tri kluba Premijer lige se utrkuju za Džoba Belingema

Tri kluba Premijer lige se utrkuju za Džoba Belingema

Idući stopama svog brata Džuda, koji je sa Real Madridom krunisan za šampiona Evrope, Džobi Belingem raste sopstvenim tempom u Sanderlendu, gde je ovog leta stigao iz Birmingem Sitija. Ako je njegov klub završio na šesnaesteru i isporučio razočaravajuću godinu, 18-godišnji vezni igrač je i dalje imao važnu ulogu sa 7 golova i 1 asistencijom na 47 odigranih mečeva.

Solidni nastupi koji su pogurali neke timove da se pozicioniraju u skladu sa Gardijan. Tako bi Totenhem, Brentford i Kristal Palas bili u redovima za engleskog veznog igrača. Crne mačke, koje ne žele da prodaju, već su odredile cenu od 20 miliona evra, odnosno 23,5 miliona evra, kako bi ohladile neke udvarače.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.