Iv Bisouma je napadnut i poprskan suzavcem

Iv Bisouma je napadnut i poprskan suzavcem

Loљi praznici za Iva Bisumu. Dvadesetsedmogodešni malijski vezni fudbaler, koji je sezonu završio sa Totenhemom, sa partnerom je uživao u zasluženom odmoru u hotelu sa 5 zvezdica u blizini Kana. Dok su ulazili u Mažestik Baričer establišment u 4 ujutru, bivšeg čoveka iz Brajtona napala su dva čoveka sa kapuljačom kao što je najavljeno Sunce.

Želeći da se skloni u hotel, ali u nemogućnosti da to učini jer su vrata bila zatvorena, poprskan je suzavcem u lice i onda su mu otmičari oteli sat vredan 305.000 evra (260.000 funti) iz drške pre nego što je pobegao automobilom. Par se potom našao u stanju šoka i policija je pokrenula istragu. Iv Bisuma i njegova devojka odlučili su da se vrate u London ranije nego što je planirano posle ovog incidenta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.