Čelsi: Prve reči Enca Mareske

Čelsi: Prve reči Enca Mareske

Upravo postavljen za trenera Čelsija u narednih 5 sezona, Vinćenco „Enco“ Mareska (44 godine) imaće priličan izazov. Bivši asistent Pepa Gvardiole u Čelsiju, pomogao je Lesteru da se ove sezone vrati u Premijer ligu i osvoji Šampionat. Ubedljivi rezultati koji su ubedili „Plavce“ da se klade na njega. Kada je najavio dolazak, vratio se na ovu odluku da potpiše za Čelsi.

„Pridruživanje Čelsiju, jednom od najvećih klubova na svetu, san je za bilo kog trenera. Zato sam tako uzbuđena što ću iskoristiti ovu priliku. Radujem se saradnji sa veoma talentovanom grupom igrača i stručnog štaba na razvoju tima koji nastavlja tradiciju uspeha kluba i čini naše navijače ponosnim“.rekao je.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.