Arsenal najavio odlazak 19 igrača

Arsenal najavio odlazak 19 igrača

Dok čeka da vidi koji će regruti Arsenal uspeti da potpišu u prozoru transfera narednog leta, londonski klub je upravo najavio talas odlazaka igrača bez ugovora na kraju sezone. Nema manje od 19 igračica koje bi spakovale kofere, plus tri člana ženskog tima (Kejlan Markes, Vivijan Miedema, Sabrina D’Anđelo).

Među „Gunerima“ koji su pušteni iz obaveza su i neka dobro poznata imena poput egipatskog veznog igrača Mohameda Elnenija (31) i portugalskog odbrambenog igrača Sedrika Soareša (32).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.