Mančester junajted će ponuditi zlatni most Kobi Mejnu

Legenda Mančester junajteda smatra da je slabiji od Kobija Mejna

On je nesumnjivo otkrovenje na strani Mančester junajteda. Kobi Mainoo, sa 19 godina, dao je drugi vetar Crvenim đavolima kojima je bio potreban. Engleski klub, svestan da imaju grumen u rukama, nada se brzom produžetku veznog igrača.

Dok mu ugovor traje do 2026. godine (sa opcijom godine), Mainoo se samo što nije produžio zakup. Međutim, on je obustavio pregovore do kraja evra, kako bi bio u potpunosti fokusiran sa Engleskom. Mančester junajted želi da mu učetvorostruči platu na oko 80.000 funti nedeljno, Ogledalo. Načelni sporazum, ali moraćemo da sačekamo do jula nastavak pregovora.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.