Svonsi: Radnik smenjen zbog klađenja protiv svog kluba 130 puta

Svonsi: Radnik smenjen zbog klađenja protiv svog kluba 130 puta

Kako razbiti 20 godina starešine u svojoj kompaniji? Hju Lejk ima recept. Zaposlen u klubu Iz Svonsija kao oficir za vezu sa igračima, ovaj 61-godišnjak je smenjen… što se 130 puta kladio na poraz svog kluba. Informacija je iznenađujuća, ali je otkrivena od strane Telegraf ove subote.

List dodaje da je Lejk suspendovan iz svih fudbalskih aktivnosti na godinu dana, pored toga što je kažnjen sa oko 1.800 evra. Ukupno, čovek bi se od početka kladio oko 100.000 € (ne isključivo na mečeve Svonsija). „Hju je priznao prekršaje nakon što je optužen i on i klub su u potpunosti sarađivali sa istragom fudbalskih vlasti“– navodi se u saopštenju za javnost.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.