Brat Džuda Belingema zavodi Premijer ligu

Brat Džuda Belingema zavodi Premijer ligu

Mlađi brat Džuda Belingema, Džobi Belingem takođe ima ogroman talenat. Takođe je trenirao u Birmingemu, odradio je sve časove u omladinskom timu. Svestrani 18-godišnji napadački vezni igrač, sada sa Sanderlendom, bio je starter cele sezone u Prvenstvu. Čak i da „Crne mačke“ nisu imale sezonu kojem su se nadale (16. od 24), Džog Belingem je uspeo da bude vešt pred golom (7 golova ove sezone). Prema španskom dnevniku Sport, mladi Englez je zapao za oko mnogim klubovima Premijer lige.

Počevši od Kristal Palasa. Ekipa Olivera Glasnera je jako zainteresovana za njegov profil, direktori „Orlova“ žele da započnu razgovore sa klubom. Brentford je takođe u pokretu za Engleza. Ostaje da se vidi da li je Sanderlend prodavac i po koju cenu. Žig za prenos, sajt specijalizovan za procenu vrednosti igrača, procenjuje Džobsa Belingema na 12 miliona evra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.