Liverpul razmišlja o žrtvovanja Darvina Nunjeza

Liverpul razmišlja o žrtvovanja Darvina Nunjeza

Liverpul se priprema za kraj jedne ere, ere Jirgena Klopa, koja je trajala skoro 10 godina. Sa Arne Slotom, Merseyside klub će promeniti lice. Holanđanin nudi fudbal zasnovan na posedu, sa jednim napadačem napred, prilično pokretan i vešt pred golom. Darwin Núñez bi mogao da plati cenu. Uprkos zadovoljavajućoj sezoni (23 gola i 17 asistencija na 49 utakmica), Liverpul i njihov novi menadžer, kako se navodi, sumnjaju u budućnost svog urugvajskog napadača. Prema Sunce, oči se okreću drugim alternativama.

Prema pisanju engleskog tabloida, „Redsi“ ciljaju Olija Votkinsa (28 godina). Napadač Aston Vile, koji izlazi iz još jedne dobre sezone sa Vilansima (19 golova u Premijer ligi), uklapa se u profil koji traži novi stručni štab Liverpula. Kao rezultat toga, suočeni sa ovim mogućim odlaskom svog najboljeg strelca, Aston Vila i Unai Emeri traže zamenu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.