Vejn Runi izazvao zemljotres u Engleskoj, Mats Hummels se oslobodio Džulijana Nagelsmana

Vejn Runi izazvao zemljotres u Engleskoj, Mats Hummels se oslobodio Džulijana Nagelsmana

Runi iznenadio Englesku

Vejn Ronni trese Englesku jutros. U Dnevna zvezda, možemo pročitati da je bivši Mandžunijan dao prednost između Stivena Džerarda i Pola Šolsa. Za njega je najbolja legenda Liverpula. «Šols nikada ne bi mogao da uradi ono što je Džerard uradio u LiverpuluOn objašnjava, pre nego što je rekao da je Džerard bio raznovrsniji. Izjave koje će verovatno naljutiti navijače Mančester junajteda.

Hummels je pogrešio

Bačena je bomba u Nemačkoj. Mats Hummels je razgovarao sa Bild. «Hummels raspakuje sve„, pišu nemački mediji na svojoj naslovnoj strani. «Kratko i razočaravajućeOvako Mets Humels opisuje svoj telefonski razgovor sa Džulijanom Naglesmanom, tokom kojeg mu je ovaj drugi rekao da neće biti pozvan na Euro 2024. Prema rečima igrača, poziv između njih dvojice trajao je ne više od dva minuta. «Ogorčen sam, jedan sam od 5 najboljih centarfora u Nemačkoj„, rekao je finalista Lige šampiona. Mats Humels je dodao da je čak pokušao da pregovara da bude 5. u hijerarhiji branilaca nacionalnog manšafa.

Mareska, novi Gvardiola

Čelsi je u Engleskoj pronašao svog novog trenera Enca Mareska. «Igra kloniranja„, Dnevna zvezda. Kao da se može reći da aktuelni trener Lester Sitija može da proizvede isti fudbal kao i Pep Gvardiola. Zaista, bio mu je asistent u Mančester Sitiju. Prema Dejli Miror, „Plavci“ su u poodmaklim razgovorima sa italijanskim trenerom. Treba da ga potpišu na petogodišnji ugovor.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.