Totenhem: Timo Verner ostaje

Totenhem: Timo Verner ostaje

Stigavši u Totenhem prošle zime da se vrati na pravi put, Timo Verner je prilično uspeo u svojoj opkladi. Autor 2 gola i 3 asistencije na 13 utakmica Premijer lige, povratio je svoje boje. I njegova londonska avantura će se nastaviti kako je klub nagovestio na svojim društvenim mrežama.

„Oduševljeni smo što možemo da objavimo dogovor da nam se Timo Verner pridruži na pozajmici iz RB Lajpciga za sezonu 2024/25, uz opciju kupovine kako bi transfer bio trajan“Spurs je rekao. Treba napomenuti da Verner nije izabran od strane Nagelsmana da igra evro kod kuće.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.