Arsenal lansira svoju novu domaću majicu 2024-25 sa sjajnim novitetima!

Arsenal lansira svoju novu domaću majicu 2024-25 sa sjajnim novitetima!

Posle OL-a, ova nedelja je bogata lansiranjem dresova na adidas strani. Ovog puta na red je Arsenal da otkrije svoju novu domaću majicu 2024-25. Brend sa tri pruge i „Guneri“ su odlučili da donesu sjajnu novinu ovom novom kompletu koji ikonični top „Gunera“ vraća u centar pažnje. Da bi se istakao ovaj simbol, koji je izložen ispred grba kluba prvi put od sezone 1989/90, tradicionalna crveno-bela boja košulje ulepšana je mornarsko plavim detaljima koji mu daju moderan dodir.

Arsenal novi adidas domaći dres 2024-25

Dizajn košulje, koja ima koristi od tri mornaričke plave adidas pruge, ima minimalistički pristup, sa crveno-belom bazom i upotrebom jedinstvenog materijala za udobnost i osećaj dubine kada se pogleda košulja izbliza. Treba napomenuti da će ovaj novi dres domaćeg prvenstva, bar jednom, svečano otvoriti ženska reprezentacija Arsenala povodom finala engleske Ženske Super lige protiv Brajtona u subotu, 18. maja.

Nova domaća majica Arsenala 2024-25 već je dostupna na Foot.Fr prodavnici

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.