Real Madrid i dalje mora da plati Čelsiju za Edena Hazarda

Real Madrid i dalje mora da plati Čelsiju za Edena Hazarda

Eden Hazard je možda napustio Real Madrid i penzionisao se, ali on i dalje skupo košta Merenguese, pošto je već u 2019. godini koštao više od 100 miliona evra i nikada ne živi do ove kolosalne investicije… Zaista, Merenguesi će ipak morati da potpišu ček u Čelsi, kao što je nagovestio engleski dnevnik Telegraf.

Real Madrid mora da potpiše ček na 5 miliona funti – 5,8 miliona evra – u Čelsi. Krivica leži u kvalifikacijama Merenguesa za finale Lige šampiona, pošto klauzula u bonus poenima ugovora potpisanog u to vreme predviđa da Madrileñosi moraju da obeštete „Plavce“ svaki put kada stignu do finala najprestižnijih evropskih takmičenja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.